• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
DER

SERVEIS

Allotjament: El Refugi Rosta de Salardu és una Fonda-Museu amb servei d'allotjament en habitacions dobles i petits dormitoris per pernoctar amb sac de dormir amb capacitats des de 1 a 10 persones. Disponible servei de llençols i tovalloles. Totes les habitacions amb cuarto de bany compartit.

Cuina: Des de la seva apertura, na MªAngels s'encarrega de cuinar per tothom amb la seva exquisida i simple visió de la bona taula. Senzillesa i qualitat d'ingredients.


PyrenMuseu:  Accés lliure i gratuit als clients del Refugi. Des de XII-2010 el Museu ocupa els espais comuns del Refugi Rosta. Us allotjareu en un edifici plé d'història. Visiteu el web per mes informació sobre le Museu.

Bar Estanc: Servei de bar, tabacs, records, antiguitats, llibres, postals antigues i modernes, mapes i guies del pirineu, recàrregues telefòniques i altres útils d'interès. Entrada per la Plaça Major.

Delicatesen Bar: Sala principal del Museu del Pirineisme, sales del XIX. Local amb ambient i entreteniments. Terrassa-Mirador. Entrada per la Carretera C-28.


TARIFES

Temporada normalTemporada  alta ----- Fin de Año
Dormir y desayunar33,00€38.00€ -------------- 50€

Media Pensión (dormir, cenar y desayunar) -------

53,00€58,00€--------------- 70€

  _______________________________________________________  

- OFERTA CAP DE SETMANA COMPLET, 2 DIES: En Habitació Grup:83€ / 93€En Habitación Doble: 103€ / 123€.. DIVENDRES I DISSABTE EN MITJA PENSIÓ. Comprèn dos nits, dos esmorzars i un sopar. (No inclou el sopar del divendres)
- SUPLEMENT HABITACIÓ DOBLE: 10€. Habitació 2 places en llit i llençols. Bany compartit. Preu suplement per persona o per habitació, segons temporada.
 
* Totes les tarifes, per persona i día. Impostos, taxes e IVA 10% inclòs.
* Tarifes especiales, per nens o grups, consultar.
* Temporada Alta: Caps de Setmana, Pont de la Constitució, de Nadal a Reis, mes de Febrer, Setmana Santa, Juliol y Agost i altres dates destacades.
* No hi ha servei d'habitacions durant l'estada.

Horaris: Refugi 24h obert. Esmorzar: de 8h15’ a 10 o pactat per a  serveis  anteriors a les 08h15’.  Sopar: de 20h a 21h. 
Bàner